FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion otvorio vrata

FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion tržnom centru je koncept prodavnica namenjena svimaonima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas. Kao najveći distributer zabave ali ijedan od vodećih inovatora u domenu distribucije IT opreme i računarskih dodataka, ComputerLandje otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve od pametnih kablova za svoje kućne uređajepa do električnih skutera i motorcikala.

Preko 100 posetilaca čekalo je u redu već od 09h i pre otvaranja tržnog centra, kako bi bili prvi iiskoristili neverovatnu 1+1 GRATIS akciju u prvih 14 minuta od otvaranja radnje, kako bi kupovinomdva proizvoda, drugi dobili za samo jedan dinar. Čini se da su među posetiocima najpopularniji bili DJIdronovi, ali i Xiaomi mobilni telefoni, Logitech oprema, pametni satovi i konzole za video igre.

Prodavnica FUTURE by ComputerLand nudi širok spektar kompjuterskih periferija, multimedijalnih ismart uređaja vodećih svetskih proizvođača poput Razer, Creative, Wacom, DJI, Smanos, Fibaro,Super Soco, GoPro i mnogih drugih. Nisu zaboravljeni ni fanovi konzola i video igara, jer je dostupan iprogram najnovijih PC, PlayStation 4 i Xbox naslova kao i samih uređaja.

Bilo da vas interesuje najnovija ponuda dronova sa dugim vremenom leta i 4K kamerama, Bluetoothslušalice, pametni uređaji za domove budućnosti kao što su sistemi kamera i alarma, vetrobranske iakcione kamere, hoverboardovi, električni trotineti ili motorcikli i skuteri na električni pogon, našeljubazno i obučeno osoblje stoji vam na raspolaganju sa savetom, idejom ili predlogom za kupovinu.

Vidimo se u BIG Fashion tržnom centru, Višnjička 84 u Beogradu!

Dobrodošli u budućnost!