Assassin’s Creed Origins dobija New Game+ režim

Nakon što je Ubisoft izbacio ekspanziju The Hidden Ones za Assassin’s Creed: Origins, jedan od vodećih PR menadžera zaduženih za ovaj naslov je objavio na Redditu da će uskoro biti ubačen i New Game+ režim. Ovaj režim omogućava igračima da počnu igru ispočetka, ali da zadrže trenutni nivo i opremu uz to što će i neprijatelji biti jači srazmerno nivou vašeg lika.

Ovo je veoma zanimljiva informacija ako uzmemo u obzir da će ovo biti prvi put da igra iz Assassin’s Creed franšize dobija ovaj režim igranja. U ranijim delovima ste jedino imali mogućnost da ponavljate misije ispočetka, a u Assassin’s Creed Syndicate ste morali da obrišete sve što ste sačuvali da biste mogli ispočetka da ga igrate.

Vredi napomenuti da bi New Game+ režim bio izuzetno pogodan za sve igrače koji su prešli igru da isprobaju novu “Nightmare” težinu koja je relativno skoro ubačena u igru ili jednu od Final Fantasy 15 crossover misija.

Očekujemo više zvaničnih informacija početkom februara kada Ubisoft objavi svoju kolumnu “This month in Assassin’s Creed”.

 

Povezane igre:

Assassin’s Creed: Origins

Opis/Najava Assassin’s Creed: Origins nije pripremljena. Od podataka imate izdavača, razvojni tim, žanr, sistemske zahtevnosti i povezane vesti.

Filip Kojić 27. Oct. 2017