Mark Hamil želi da glumi Vesimira u Witcher seriji

Čuveni glumac poznat po ulozi Luka Skajvokera u Star Wars franšizi, Mark Hamil, je pokazao interesovanje za igranje uloge Vesimira u Netflix-ovoj Witcher seriji .

Primetno je blio odsustvo Geraltovog mentora Vesimira do ove nedelje kada je Lauren Hissrich (pisac i režiser) otkrila osnovne osobine ovog lika. Neko je ubrzo primetio da Vesimir liči na starog Džedaj mastera Luka Skajvokera, i predložio da Mark Hamil preuzme ulogu.

Hamil je poznat po tome da ne odbija izazove i uprkos tome što nije upoznat sa univerzumom u kojem se odvija Witcher serija, rekao je da bi „mogao i trebao da bude Vesimir“. Naravno to je bila šala, što ima tendenciju često da radi na twiteru, ali se stvari nisu tu završile. Jedan od zaposlenih za održavanje oficijelnog Witcher naloga na tviteru je napravio fotošop slike Vesimira sa facom Hamila i rezultati su bili jako zanimljivi.

Serija Witcher je još uvek u ranoj fazi izrade tako da postoji šansa da će Mark Hamil da dobije ulogu Vesimira. Ako se to dogodi, nadajmo se da će mu uloga biti bolje osmišljena od uloge Luka Skajvokera u poslednjem Star Wars filmu.

Autor teksta: Milan Popović